• 30 Days Easy Return
 • Frakt från 59 kr
 • info@urbanbikewear.com
 • Villkor & info
 • Varumärken
 • Outlet
 • Cykelbutik i Stockholm

  BOKA TID FÖR KONSULTATION

  Cyklar: Adventure, Gravel, Landsväg, Fixed Gear

  Det som särskiljer oss från "Big Corporation"-nätbutiker är att vi bara säljer sådant som vi själva vill ha och vi satsar hellre på kvalité än kvantitet.
  Det gäller allt: cyklar, komponenter, kläder & tillbehör till både dig och din cykel.
  På Tjärhovsgatan 14, Södermalm driver en mindre skara entusiastiska cykelnördar cykelbutik som är fullproppad med unika cykeldelar från hela världen. Bak i lokalen hittar du en cykelverkstad där vi bygger customcyklar och servar både din pendelcykel samt landsvägscykel.

  Visit our international sites

  denmark italy poland   spain germany France Holland  

  Nytt i butik

  En helt oanvänd Cinelli Vigorelli Electric Steel 59 XL Frame…
  11 000 SEK
  En helt oanvänd Cinelli Vigorelli Caleido XL (58) Ramset inkl…
  11 000 SEK
  En helt oanvänd NOS:Cinelli Vigorelli Black is Black XL (58)…
  11 000 SEK
  Ett par gravelbibs från Endura. GV500 är utformad för att…
  1 795 SEK
  Säg adjö till besväret med att hitta det perfekta telefonfästet…
  549 SEK
  En monterad men aldrig cyklad, dvs helt oanvänd Cinelli …
  11 000 SEK

  Cykelbutik på Södermalm - Välkommen till Urban Bike Wear & The Mechanics®

  UrbanBikeWear.com startade 2013 i Johans vardagsrum med ett mindre urval av cykelkläder och -väskor för cykelpendling. Från början har UBW:s koncept varit att noggrant selektera från den stora marknaden och hitta varumärken med mycket själ. Vår ambition är att vara din nischade cykelbutik där du kan känna dig trygg med att sortimentet är utvalt just för dig. Idag har vi ett brett sortiment av cykelkläder och -väskor från Chrome Industries, Bagaboo, PEdALED, Endura, Vaude, Swrve med mera. Varumärken som uppfyller våra kvalitetskrav och som används av högpresterande cyklister över hela världen.

  Våra fokusområden är Fixed gear, Single speed, Landsväg, Gravel och Bikepacking. Det senare är ett segment som vi är lite extra förtjusta i och vi hjälper dig gärna att hitta rätt cykel, väskor eller utrustning för ditt bikepacking-äventyr. För den urbana fastnav- och single speed-cyklisten har vi många budväskor/messenger bags och snygga kläder som håller för stora påfrestningar.

  När vi öppnade vår fysiska cykelbutik ”Urban Bike Wear & The Mechanics” 2015 började vi arbeta med cykeltillverkare såsom Cinelli, Genesis Bikes, Brother Cycles, Surly, Bombtrack, Salsa med flera. Både för deras inställning till kvalité och deras fokus på att cyklingen ska vara kul. På Tjärhovsgatan 14 fick vi även mer utrymme, så vi började importera Chris King, Runwell, Izumi, Vision, Nitto, HED-hjul, Apidura, Restrap och andra mer nischade märken som vi älskar.

  Vi finns här för att guida dig genom cykeldjungeln: ring oss på 08-533 327 05, kika in i butiken eller skicka oss ett mejl på info@urbanbikewear.com om du letar efter något vi inte har online. I vår verkstad custombygger vi cyklar och hjul så normalt sett kan vi alltid hjälpa dig med att hitta dina önskade cykeldelar eller hjälpa dig att bygga din drömcykel.

  /UBWTEAM